www.bizleme.com

Software faturimi online

Jemi një ekip, i përbëre nga një grup personash entuziastë, të cilët krijojnë produkte inovative, të thjeshta dhe të para nga këndvështrimi i përdoruesit.

Shpesh, veprimet e programeve online të faturimit rezultojnë të vështira për t'u përdorur, me komanda të ndërlikuara. Eshtë thelbësore të krijosh produkte me funksione të thjeshta që, vetëm me disa klikime të lejojnë të krijosh një faturë, të regjistrosh një pagesë, pa pasur medoemos njohuri të veçanta në kontabilitet.

HISTORIA

logo-z

E filluam projektin BizleMe për t'u qëndruar pranë kompanive dhe profesionistëve. Mendojmë se sipërmarrësit përbëjnë një vlerë themelore, për këtë arsye, duhet t'u vihen në ndihmë mjete që lehtësojnë biznesin e tyre.

Që prej vitit 2018, projekti BizleMe ka si qëllim krijimin e një platforme, e cila ndihmon sipërmarrësit të punojnë më thjeshtë dhe të kontrollojnë ecurinë e biznesit të tyre, gjithashtu lejon kontabilistët të bashkëpunojnë me ta në mënyrë automatike dhe dixhitale. BizleMe është programi i faturimit online i bazuar në cloud, i cili e bën më të lehtë faturimin, arkëtimin, administrimin e magazinës. Qëllimi është ky: kontrolli i biznesit pa qenë medoemos një ekonomist ose një kontabilist. Ky program e shikon biznesin pikërisht nga këndvështrimi i atij që e bën!

BizleMe lindi në Itali nga një grup personash me përvojë në fushën e programimit, ekonomistë, menaxherë marketing-u dhe ekspertë kontabiliteti. Projekti ka një qëllim ambicioz: të mbështesë profesionistët dhe kompanitë në biznesin e tyre me një mjet të thjeshtë të krujuar për ata që duan të rrisin biznesin e tyre çdo ditë.

Kjo është arsyeja pse në qëndër të asaj çfarë ne bëjmë, qëndron klienti dhe e vetmja gjë që ka rëndësi është zgjidhja e problemeve të tij nëpërmjet këtij projekti. 

Çdo funksion është rezultat i një analize të detajuar dhe një rafinimi të kujdesshëm për të sjellë në këtë program vetëm atë që është e nevojshme, me thjeshtësinë maksimale për klientin.

Ekipi

Irida Alushaj - Administrator

Irida Alushaj

Administrator

Bora Zhuli - Project Manager

Borana Zhuli

Project Manager

Oltiona Xhikola

Head of Quality Assurance

Artemisa Hala

Team Leader Back End

Brunilda Llanaj - Back End Developer

Brunilda Llanaj

Back End Developer

Migena Brahimi - Back End Developer

Migena Brahimi

Back End Developer

Leonora Bajraktari

Back End Developer

Paula Kula

Front End Developer

Bashkohu me ekipin tone!

Dëshiron të jesh pjesë e projektit?

Mund të kërkosh akses në BizleMe falas! Na kontakto dhe zbulo si mund të bëhesh pjesë e grupit.

www.bizleme.com

BizleMe është software-i i faturimit online, i krijuar për profesionistët dhe bizneset.

BizleMe © 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara. BizleMe  s.r.l. – P.iva 01833910704 – Via Altobello 3/A – 86100 Campobasso (CB) – Italy PEC: info@bizleme.com

sqSQ