www.bizleme.com
Software faturimi online

Sistema certificato secondo gli standard della normativa fiscale per l'emissione di fatture 'Con/Senza contanti' e 'Fatture Accompagnatorie'.

Ju e dini që puna në vetvete kërkon pasion, guxim, motivim dhe kohë... madje një kohë të gjatë. BizleMe j'ua kthen atë përsëri! Ju keni tashmë kontroll të plotë të biznesit tuaj sa hap e mbyll sytë!

Te administrosh pagesat, faturat, shpenzimet dhe magazinen eshte e thjeshte!

Biznesi yt në kohë reale

 • BizleMe është sistemi i faturimit online që të lejon të kontrollosh biznesin tënd kudo vetëm duke përdorur një tablet apo smartphone.
 • I thjeshtë për t'u përdorur, sepse BizleMe të ndihmon me konfigurimet dhe në pak minuta mund të krijosh faturën e parë.
 • I krijuar për ata që punojnë, nuk duhet të jesh medoemos kontabilist për të qenë përdorues, të gjitha aktivitetet janë menduar për ty!
 • BizleMe është krjijuar për të qënë i thjeshtë! Në një faqe të vetme faturon, paguan, arkëton e shumë të tjera.
ico_z

Kontroll

Skadencat e faturave dhe pagesat gjithmonë nën kontroll në mënyrë të thjeshtë dhe intuitive.

ico_z

Thjeshtësi

Komanda të thjeshta në majë të gishtave, nuk duhet të njohësh medoemos kontabilitetin, mund të përqëndrohesh në gjërat që kanë vërtetë rëndësi.

ico_z

Gadishmëri

Mund të krijosh fatura, preventive dhe të administrosh likuiditetin në çdo moment nga kompjuteri, telefoni ose tableta.

Disa gjëra të menduara për ty

Rregulli ynë është ky: të bëni gjëra të vështira vetëm me pak klikime. Përqëndrohu te klientët e tu dhe mbështetu në një software administrimi online të dedikuar për biznesin tënd.

Fattura

Fatura në 3 klikime

Vendos një klient të ri, një produkt të ri dhe dërgo faturën. Të gjitha në të njëjtin vend

Incassa

Pagesa me dy klikime

Regjistro pagesat në fatura të ndryshme dhe kontrollo bilancin me dy klikime të thjeshta

con_te

Gjithmonë me ty

Asnjë instalim lokal, BizleMe është gjithmonë me ty! Nga kompjuteri, tableta ose telefoni

preventivo

Preventiv i shpejtë

Në pak sekonda mund t'i dërgosh preventivin klientit, ose mund ta bësh bashkë me të, duke përdorur tablet ose telefon

liquidita

Kontrollo likuiditetin

Në çdo moment mund të shikosh faturimet, kostot dhe likuiditetin, të gjitha në një faqe

ricorda

Kujto dhe njofto

BizleMe e di gjithmonë kur duhet të arkëtosh dhe
mund të dërgosh email-in e kujtesës automatikisht

Projekti

BizleMe lindi në Itali nga idea e një grup profesionistësh me përvojë në botën e programimit, marketingut dhe kontabilitetit me një qëllim ambicioz: të mbështesë profesionistët dhe kompanitë në biznesin e tyre nëpërmjet një mjeti të thjeshtë, të krijuar posaçërisht për ata që duan të rrisin çdo ditë biznesin e tyre.

Idea është shndërruar në projektin BizleMe dhe ekipi zgjerohet me një seli operacionale në Shqipëri duke shtuar përvoja, entuziazëm dhe ambicie.

Projekti merr formë, konkretizohet, vlerëson gjithmonë në shinat e rregullave themelore: i bën gjërat e vështira të duken të thjeshta dhe kurrë nuk mjaftohet me më pak se 100% , për këtë arsye parashikon seli operative në çdo shtet për t'i qëndruar pranë klientit duke i garantuar mbështetje dhe funksionalitetit maksimal.

BizleMe është në dispozicion të kompanive që operojnë në Shqipëri dhe, së shpejti, në Kroaci, Mal të Zi, Kosovë, Serbi dhe Angli.

loading
 • 10/2017

  Lind BizleMe: Nis Projekti

  Lind BizleMe: Nis Projekti

  Tetor 1, 2017

  Startup del team e design del Busness model

 • 04/2018

  Menaxhimi i listave të çmimit dhe shumë monedhave

  Menaxhimi i listave të çmimit dhe shumë monedhave

  Prill 21, 2018

  sviluppo della parte dati e del framework di gestione delle funzionalità azienda

  sviluppo gestione listino prodotti

  gestione multivaluta

   

 • 04/2019

  Menaxhimi i faturës: Lançimi i Modulit, Menaxhimi i Faturës me 3 Klikime

  Menaxhimi i faturës: Lançimi i Modulit, Menaxhimi i Faturës me 3 Klikime

  Prill 21, 2019

  Gestione fattura accompagnatoria e immediata

  rilascio funzionalità di gestione incassi facilitata

  revisione interfaccia utente e semplificazione comandi

   

 • 05/2019

  Menaxhimi i Preventivit dhe Porosisë

  Menaxhimi i Preventivit dhe Porosisë

  Maj 21, 2019

  gestione preventivo e gestione ordine

 • 06/2019

  Transformimi i Faturave

  Transformimi i Faturave

  Qershor 21, 2019

  con il modulo trasformazione documenti è possibile trasformare un preventivo in ordine e poi in fattura con pochi semplici click

 • 09/2019

  Faturat e furnitorit dhe Fatura e Shoqërimit

  Faturat e furnitorit dhe Fatura e Shoqërimit

  Shtator 21, 2019

  Gestione documenti fornitore e fatture accompagnatorie

  revisione brand e pubblicazione sito istituzione

   

  .

 • 10/2019

  Menaxhimi i Pagesave

  Menaxhimi i Pagesave

  Tetor 21, 2019

  Administrimi i pagesave

   

 • 12/2019

  Menaxhimi i Magazinës

  Menaxhimi i Magazinës

  Dhjetor 15, 2019

  rilascio modulo gestione magazzino semplificata

Bashkohu me ekipin tone!

Dëshiron të jesh pjesë e projektit?

Mund të kërkosh akses në BizleMe falas! Na kontakto dhe zbulo si mund të bëhesh pjesë e grupit.

www.bizleme.com

BizleMe është software-i i faturimit online, i krijuar për profesionistët dhe bizneset.

BizleMe © 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara. BizleMe  s.r.l. – P.iva 01833910704 – Via Altobello 3/A – 86100 Campobasso (CB) – Italy PEC: info@bizleme.com

sqSQ