www.bizleme.com
Software faturimi online

Eksploro funksionet e menduara për të punuar me efiçencë 100%

Fatura online, menaxhimi i pagesave, i thjeshtë dhe intuitiv, krijimi i produkteve dhe caktimi i çmimeve, në dy sekonda

Administrimi i pagesave, magazina, faturat e furnitorit

Funksionet

Këtu gjen disa nga funksionet e BizleMe, ka edhe të tjera që presin t'i zbulosh, gjithmonë e më shumë do të sjellim në të ardhmen. Çdo gjë që shikon nuk ka limit, nuk ka limit numri i produkteve që mund të regjistrosh, listat e çmimeve, filialet etj. Gjithçka është në dispozicion menjëherë!

analitycs

Kryefaqja

Nga kryefaqja shikon gjithçka: faturat e lëshuara, ato që pritet të lëshohen, paratë që po arkëtohen dhe likuiditetin, pra ti e di gjithmonë se si po shkon biznesi yt

inventory

Shumë Monedha

Shto monedhat e ndryshme që dëshiron të përdorësh, çdo transaksion kryhet me monedhën e zgjedhur, por regjistrohet duke e konvertuar në monedhën e biznesit tënd

credit_card

Shumë filiale

Mund të krijosh sa më shumë vendodhje sipas dëshirës, shumë përdorues për secilën vendodhje dhe gjithësesi do të vazhdosh të mbash kontrollin e progresit të përgjithshëm të biznesit tënd

credit_card

Faturimi online

Krijo fatura në 3 klikime, mund të krijosh fatura, preventive, fatura të thjeshta me monedha të ndryshme, duke ruajtur një faturë automatikisht do të kesh shtimin e kësteve me detyrimet e klientit. Mund ta personalizosh dokumentin duke vendosur logon tënde

inventory

Vlerësimet

Krijo shpejt preventivët dhe më pas i shndërron ato në fatura me dy klikime të thjeshta. Dokumentet do jenë të lidhur me njëri-tjetrin dhe me pamje grafike mund të shikosh vazhdimësinë e tyre

Faturat e klientit

Mund të krijosh një porosi dhe mund ta shndërrosh atë në një faturë shitje, në një faturë shoqërimi ose në një notë krediti. Pamja grafike të lejon të ndjekësh lidhjen e faturave me njëra-tjetrën

credit_card

Agjentët

Mund të menaxhosh rrjetin tënd të agjentëve dhe të kontrollosh performancën e tyre, mund të shtosh agjentë në listë dhe ndërsa faturon, lista do të përditësohet automatikisht

inventory

Magazina

Me regjistrimin e blerjeve dhe shitjeve, ti ngarkon dhe shkarkon automatikisht magazinën pa u shqetësuar për asgjë dhe me funksionet e dedikuara mund të bësh rregullime dhe inventarizime manuale
credit_card

Artikujt

Kodifiko artikujt e tu të magazinave shpejt dhe me lehtësi, mund të përputhësh ose jo, çmimin e shitjes me listën e çmimeve sepse mund ta vendosësh kur të lëshohet fatura. Gjithashtu mund të krijosh produkte ose mund të kodifikosh shërbime
prodotti, oppure codificare servizi

credit_card

Blerjet

Mund të regjistrosh blerje me faturat e furnitorëve të tu dhe automatikisht do të përditësohet edhe magazina duke ndryshuar vlerën e mallrave në hyrje

inventory

Transportuesit

Mund të regjistrosh transportuesit edhe direkt nga një faturë shoqërimi, duke përditësuar listën e transportuesve automatikisht
credit_card

Arkëtimet dhe këstet

Regjistro shpejt arkëtimet e klientëve të tu dhe kontrollo vlerën e mbetur për t'u arkëtuar

Bashkohu me ekipin tone!

Dëshiron të jesh pjesë e projektit?

Mund të kërkosh akses në BizleMe falas! Na kontakto dhe zbulo si mund të bëhesh pjesë e grupit.

www.bizleme.com

BizleMe është software-i i faturimit online, i krijuar për profesionistët dhe bizneset.

BizleMe © 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara. BizleMe  s.r.l. – P.iva 01833910704 – Via Altobello 3/A – 86100 Campobasso (CB) – Italy PEC: info@bizleme.com

sqSQ