www.bizleme.com

Software faturimi online

Kontaktet

BIZLEME s.r.l.

Zyra Qëndrore

Piva 01833910704
Rruga Altobello 3/A
86100 Campobasso (CB) – Italy
info@bizleme.com

Zyra Operative

Tiranë, Njësia Bashkiake nr 2, Rruga Luigj Gurakuqi, Qëndra Turdiu, Kati i 4 Teknik, Hyrja 3B

Cel: +355 692048002  /  +355 692048003

logo-z

Bashkohu me ekipin tone!

Dëshiron të jesh pjesë e projektit?

Mund të kërkosh akses në BizleMe falas! Na kontakto dhe zbulo si mund të bëhesh pjesë e grupit.

www.bizleme.com

BizleMe është software-i i faturimit online, i krijuar për profesionistët dhe bizneset.

BizleMe © 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara. BizleMe  s.r.l. – P.iva 01833910704 – Via Altobello 3/A – 86100 Campobasso (CB) – Italy PEC: info@bizleme.com

sqSQ